6500 kilometer fietsen met een peuter
Bestel

Sander

Hallo lezers van wielenopweg.nl, wat leuk dat jullie ook interesse tonen in deze mooie website! Echt een super goed initiatief en ik als MS-patiënt ben er natuurlijk maar wat blij mee!

Ik ben Sander, 24 jaar en op dit moment weer woonachtig bij mijn ouders in Almelo. Na anderhalf jaar allerlei onderzoeken in verschillende ziekenhuizen te hebben doorstaan, werd begin augustus 2009 bij mij de diagnose Multiple Sclerose gesteld. 

Vóór augustus 2009 was ik zelfstandig ondernemer en student Technische Commerciële Textielkunde aan het Saxion in Enschede. Mijn grote droom is om mijn eigen exclusieve kinderkledingmerk in Nederland te positioneren. Op dit moment ben ik Trend Analyst / Trendwatcher bij Etro S.p.A., een exclusief Italiaans kledingmerk. Ik hoop binnenkort weer verder te kunnen met mijn droom.

De periode vanaf mijn diagnose is een wisselende periode geweest. Met mijn lichaam is het veelal goed gegaan, maar mentaal heb ik wel een enorme klap te verduren gehad. Ik heb nogal wat veranderingen moeten doorstaan om mijn ziekte te accepteren. Gelukkig helpt het enorm dat ik van nature een enthousiast persoon ben.

Ondanks dat ik MS heb en het veel negatieve kanten heeft, heeft het mij ook wat moois gebracht! Sinds 1 november 2009 zit ik in het bestuur van de Multiple Sclerose Patiënten Vereniging Twente en zet ik mij in voor jongeren met MS in Twente. Op 24 april 2010 organiseren wij samen met een aantal instanties een middag speciaal voor jongeren met MS. Aanmelden voor deze middag kan door een mailtje te sturen naar aanmelden@msjt.nl

Ik zou graag een ieder die Multiple Sclerose heeft willen vragen om zich op welke manier dan ook in te zetten voor deze ziekte. Juist door inzet en betrokkenheid met deze ziekte is het mogelijk om het een plek te geven, althans, zo ervaar ik het zelf.

Via deze weg wil ik Ellen en Pieter-Bas hartelijk bedanken voor dit mooie initiatief! Tevens wil ik jullie veel geluk en veilige kilometers toewensen!

Copyright © 2014 Droomdoener